"TÜBİTAK2204-D Lise Öğrenciler İklim Değişikliği Araştırma Projeleri Yarışması

Amacı, ülkedeki lise öğrencilerinin iklim değişikliği konusundaki farkındalıklarını artırarak, doğal kaynakların sürdürülebilir kullanımına yönlendirmek, toplumda bilinç oluşturmak ve öğrencileri iklim değişikliğinin olumsuz etkilerine karşı çözümler üretmeye teşvik etmek olan "TÜBİTAK 2204-D Lise Öğrenciler İklim Değişikliği Araştırma Projeleri Yarışması başvuruları başlamış olup, başvuru yapacak öğretmen ve öğrencilerimizin; https://www.teknofest.org/tr/yarismalar/lise-ogrencileri-iklim-degisikligi-arastirma-projeleri-yarismasi/ linkindeki açıklamaları inceleyerek ve tereddüte düşülen konularda İl Milli Eğitim Müdürlüğü Strateji Geliştirme Şubesi (ARGE Biriminden) destek alarak, 29 Mart 2024 tarihine kadar başvuru yapmaları gerekmektedir.
Yayın: 28.12.2023 - Güncelleme: 28.12.2023 10:28 - Görüntülenme: 147